Emine Erdoğan: Suyumuz kaybolmasın, geleceğimiz yok olmasın

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, '4 Aralık Dünya Su Kayıpları Günü' mesajında, "Suyumuz kaybolmasın, geleceğimiz yok olmasın" dedi.

04 Aralık 2023 Pazartesi 12:16
Emine Erdoğan: Suyumuz kaybolmasın, geleceğimiz yok olmasın

Emine Erdoğan, sosyal medya hesabındaki paylaşımında, Tarım ve Orman Bakanlığı'nı etiketleyerek, "Su Verimliliği Seferberliğinin öncelikli hedefi, içme suyu temin ve dağıtım aşamalarında oluşan su kaybını önlemek. Seferberlik ışığında, fiziki ve idari su kayıplarının azaltılması ile kontrolsüz su tüketiminin önüne geçilmesi için çok yönlü uygulamalar hayata geçirildi. Şüphesiz yerel yönetimlerimizle beraber bireysel düzeyde alınacak her tedbirin de hayati olduğunu unutmayalım. Suyumuz kaybolmasın, geleceğimiz yok olmasın” ifadelerini kullandı.

(DHA)

Son Güncelleme: 04.12.2023 12:44
Anahtar Kelimeler:
Emine ErdoğanErdoğan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.