Erdoğan : Al birini vur ötekine

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP'deki kurultay süreci ile ilgili Özgür Özel ve Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef gösterdi. Erdoğan, CHP'nin yeni genel başkanı Özgür Özel'le ilgili; 'Al birini vur ötekine' ifadesini kullandı. Recep Tayyip Erdoğan, bugün Rize'deki toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

05 Kasım 2023 Pazar 18:04
Erdoğan : Al birini vur ötekine

Erdoğan açıklamasında, "Milletimize bir söz vermiştik. Artık bu ülkede hiçbir şey eskisi gibi olmayacak demiştik. Aradan geçen 21 yılın ardından artık bu ülkede hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını görmenin kıvancı içerisindeyiz. 5-10 sene önce buralar neydi? Şu anda ne olduğunu görüyorsunuz değil mi?" ifadelerini kullandı.

İSRAİL'İN GAZZE'YE SALDIRILARI
İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki gösteren Erdoğan, "Filistinli kardeşlerimizin İsrail zulmünden kurtarılması, Gazze'de dünyanın gözleri önünde işlenen katliamların durdurulması da bizim boynumuzun borcudur" dedi.
"Bu ahlaksız, vicdansız, alçakça katliamı yapanları destekleyenlerin yüzlerine suçlarını haykırmak tarihe karşı sorumluluğumuzun bir gereğidir" diyen Erdoğan, "Gazze’deki kardeşlerimizi asla sahipsiz, çaresiz ve tek başlarına bırakmıyoruz, bırakmayacağız" ifadelerini kullandı.

CHP'DEKİ GENEL BAŞKAN DEĞİŞİMİ
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı'ndan Özgür Özel'in Kemal Kılıçdaroğlu'nu geride bırakarak genel başkan seçilmesine ilişkin konuşan Erdoğan, "Bay bay Kemal kime bay bay dedi? Edirne'deki teröristbaşı Demirtaş'a bay bay dedi, Kavala'ya bay bay dedi? Peki kongreyi kazanan zat (Özgür Özel) kime selam verdi. O da aynı şekilde Selahattin Demirtaş'a selam verdi, Kavala'ya selam verdi. Al birini vur diğerine. Bunların birbirinden farkı var mı? Bunlar terör örgütleriyle beraber, omuz omuza yürüdüler" diye konuştu.
Erdoğan, şunları söyledi: "Zannettiler ki terör örgütlerini yanımıza alırsak biz bu ülkede seçim kazanırız... 12-13 seçim kaybettin. Hep Onlarla beraberdin. Kazanan (Özgür Özel), sen de onlarla beraberdin."

 

Son Güncelleme: 05.11.2023 18:06
Anahtar Kelimeler:
Erdoğanözgür özel
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.