FETÖ hükümlüsü, eski Danıştay üyesi yakalandı

Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü, FETÖ'nün sözde adliye yapılanmasında 'mahrem imam' olarak bulunan 2016 yılında Danıştay üyesiyken ihraç edilen ve hakkında 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunan R.E.'yi yakaladı.

11 Ocak 2024 Perşembe 13:08
FETÖ hükümlüsü, eski Danıştay üyesi yakalandı

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü'nün İstihbarat Şube Müdürlüğü ve TEM Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen ortak çalışma sonucu 2016 yılında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 'FETÖ/PDY silahlı terör örgütüne üye olmak' suçundan işlem yapılan eski Danıştay üyesi R.E., Sandıklı ilçesinde yakalandı. FETÖ/PDY silahlı terör örgütünün sözde adliye yapılanmasında 'mahrem imam' olarak yer alan ve 2016'da Danıştay üyesi olarak görev yaparken KHK kapsamında ihraç edilen R.E.'nin 7 yıl 6 ay hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Sandıklı'da gözaltına alınan R.E. işlemleri tamamlandıktan sonra cezaevine teslim edildi.

(DHA)

Son Güncelleme: 11.01.2024 13:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176