Gaziosmanpaşa'da pazarda esnaf tezgah açamadı

Gaziosmanpaşa'da sabah kurulacak olan pazarın bulunduğu sokakta unutulan araçları esnaf, kendi imkânları ile tezgâh açacakları yerden çekti. Bir pazarcı ise park halindeki otomobil yüzünden tezgâhını açamadı. Pazarcı Ömer Saat, "Sorumsuz araç sahipleri yüzünden tezgâhımızı kuramadık, mağduruz. Gerek kirası gerek satamadığımız ürünler, bunlar hep zarar" dedi.

06 Aralık 2023 Çarşamba 11:18

Olay, dün sabah saatlerinde Gaziosmanpaşa Hürriyet Mahallesi 274. Sokak'ta meydana geldi. İddiaya göre salı günleri pazarın kurulduğu sokağa, akşam arabalarını park eden bazı sürücüler sabah almayı unuttu. Pazarcılar tezgâhlarını açabilmek için kendi imkanlarıyla park halindeki araçları yol üzerine çekti. Otomobiller, kurulan pazarın ortasında kaldığı için alışverişe gelen müşteriler zaman zaman ilerlemekte zorlandı. 

"TEZGÂHIMIZI KURAMADIK MAĞDURUZ"

Pazarcı Kerem Göçmen, "Her hafta karşılaşıyoruz bu durumla. Zabıta hiçbir yapmıyor. Biz şikâyetçiyiz bu durumdan" diye konuştu. Bir diğer pazarcı Nevzat Göçmen ise "Her hafta karşılaştığımız manzara. Saat 12.00 oldu. Zabıtayı aradık. Sahibine ulaşamıyoruz diyorlar. Biraz sonra, okul çıkışı burası felç olacak. Ne öğrenciler geçebilecek ne de müşteriler. Araç tezgâhın yanındaydı. Biz çektik ortaya, belki sahibi erken saate gelir diye ama araç sahibi gelmedi" dedi.  
 

Park edilen otomobil nedeniyle tezgâhını açamayan Ömer Saat, "Sorumsuz araç sahipleri yüzünden tezgâhımızı kuramadık mağduruz. Gerek kirası gerek satamadığımız ürünler bunlar hep zarar" dedi.
Aynı pazarda başka bir araç sürücüsünün otomobilini park ettiği yerde tezgâhını açamayan pazarcı Ömer Saat "Sorumsuz araç sahipleri yüzünden tezgâhımızı kuramadık mağduruz" ifadelerini kullandı.
 
(DHA)

Son Güncelleme: 06.12.2023 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.