Kar kalınlığı 50 santimetreye ulaştı, ekipler çalışma başlattı

Etkili olan kar yağışında, kar kalınlığının kent merkezinde 20, yüksek kesimlerde 50 santimetreye ulaştığı belirtildi. Karla mücadele ekipleri, yolların kapanmaması için çalışma başlattı.

22 Aralık 2023 Cuma 11:03

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından Bitlis ve ilçelerinde sabah saatlerinde kar yağışı başladı. Şehir merkezinde 20 santimetreyi bulan kar kalınlığının, yüksek kesimlerde 50 santimetreye ulaştığı belirtildi. Yağışın etkili olduğu bölgelerde sürücüler zaman zaman zor anlar yaşadı. Bölge halkı, kent merkezinde yağan kar altında yürürken, yağış ve sisin etkili olduğu Bitlis-Tatvan arasındaki Rahva bölgesinde görüş mesafesi yer yer 5 metreye kadar düştü. Polis ekipleri, sis ve buzlanmadan dolayı sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu. Karla mücadele ekipleri, yolların kapanmaması için çalışma başlattı. 

(DHA)
 

Son Güncelleme: 22.12.2023 12:05
Anahtar Kelimeler:
BitlisKar KalınlığıKar
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.