Kaymakam Çaykara Elmadağ'a uğurlandı

Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara yeni görev yeri olan Ankara Elmadağ'a uğurlandı.

02 Eylül 2023 Cumartesi 13:30
Kaymakam Çaykara Elmadağ'a uğurlandı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Ankara Elmadağ Kaymakamı olarak atanan Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara ve eşi Nur Çaykara, Şehzadeler’e ve Manisa’ya veda etti. 
5 yıldır Şehzadeler Kaymakamı olarak görev yapan Kaymakam Cemal Hüsnü Çaykara için kaymakamlık binası önünde veda töreni düzenlendi. Programa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Kavas, daire müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, vatandaşlar katıldı. Kaymakam Çaykara, Şehzadeler’de 5 yıl boyunca kurum ve kuruluşlarla, sivil toplum kuruluşu güzel çalışmalara imza attıklarını, vatandaşlarla hep iç içe olduklarını ifade ederek desteklerinden dolayı teşekkür etti, herkesin hakkını helal etmesini istedi. Veda programında duygusal anlar yaşandı. Çaykara daha sonra Elmadağ’a gitti.

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.