Köfteci Yusuf'a tepkiler büyüyor, firma sessizliğini koruyor

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarına tepki olarak Türkiye genelinde başlatılan boykot hareketi, Köfteci Yusuf'un İsrail destekçisi Coca Cola ürünlerini satmasına odaklandı. Ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı'nın çağrısıyla sosyal medyada büyük bir boykot dalgası başladı.

08 Kasım 2023 Çarşamba 13:57
Köfteci Yusuf'a tepkiler büyüyor, firma sessizliğini koruyor

Şair Dursun Ali Erzincanlı'dan Boykot Çağrısı
Ünlü şair Dursun Ali Erzincanlı, sosyal medya platformu X üzerinden Köfteci Yusuf'a boykot çağrısı yaptı. Erzincanlı, "Kimsenin ticaretine karışmam. Ama Kütahya çıkışı Shell yanındaki Köfteci Yusuf’ta köfte yiyelim dedik. Dolabındaki içecek fikrimizi değiştirdi." ifadelerini kullandı.

Toplumun Tepkisi ve Sosyal Medyada Boykot Dalgası
Köfteci Yusuf'un İsrail destekçisi Coca Cola ürünlerini satması, Erzincanlı'nın paylaşımı sonrası sosyal medyada geniş yankı buldu. X kullanıcıları da ünlü restorana tepkilerini göstererek, İsrail destekçisi şirketlere karşı boykot hareketine destek çağrısında bulundular.

İsrailin Gazze’ye yönelik şiddetini her geçen gün artıran kalleşçe saldırları devam ederken Bir Amerikan ürünü olan Coca-cola satmakta ısrar eden Bursalı iş adamı ünlü köfteci Yusufa Boykot çağrıları artıyor.Ancak Köfteci Yusuf’dan herhangi bir açıklamada gelmiyor.

Anahtar Kelimeler:
Köfteci YusufYusufKöfteci
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.