Komşularının bir süredir ulaşamadığı emekli öğretmeni itfaiye ve polis kurtardı 

Beşiktaş'ta komşularının bir süredir ulaşamadığı 85 yaşındaki kadın için polis ve itfaiye harekete geçti. İtfaiye ve polis pencereden girdiği evde kadını baygın halde buldu. Yaralı kadın ambulans ile hastaneye kaldırıldı.

23 Kasım 2023 Perşembe 10:50

Olay, Vişnezade Maçka Meydanı Sokak'ta bulunan bir binanın ikinci katında dün sabah saatlerinde meydana geldi. Evinde tek başına yaşayan emekli öğretmen Sebahat Saka'ya 21 Kasım Salı akşam saatlerinden itibaren ulaşamayan komşuları polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri de itfaiyeyi çağırdı. İtfaiye merdiveni ile dairenin penceresinden giren ekipler 85 yaşındaki Sebahat Saka'yı banyoda baygın halde buldu. Yaralı kadın, sağlık ekipleri tarafından Taksim eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.
Emekli öğretmenin banyoda düştüğü ve bayıldığı öğrenildi.

 

(DHA)

Son Güncelleme: 23.11.2023 11:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176