Mamak adayı Veli Gündüz Şahin, mülteci çocukları hedef aldı: 'Gönderirim ben bunları'

Seçim çalışmaları sırasında rastladığı üç mülteci çocuğu hedef alan CHP Mamak adayı Veli Gündüz Şahin, çocukları işaret ederek “Bunlar büyüdüğü zaman büyük sorun olur. Gönderirim ben bunları” dedi.

23 Şubat 2024 Cuma 13:06
Mamak adayı Veli Gündüz Şahin, mülteci çocukları hedef aldı: 'Gönderirim ben bunları'

CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Veli Gündüz Şahin'in mülteci çocuklara ilişkin kullandığı sözler sosyal medyada tepkiye sebep oldu. Şahin, seçim çalışmaları sırasında sokakta rastladığı mülteci çocukları gösterip "Bunlar Iraklı mı" diye sordu. Çevredekiler "Iraklı" dedikten sonra Şahin, "Bunların büyüyünce memleketine gitmesi gerekiyor. Bunun için bana oy vermeyen insanlar burada dursun. Gönderirim ben bunları memleketine. Bunun için benim adaylığımı çekseler bu çocuklar yarın büyüdüğü zaman bizim memleketimize büyük sorun olur" dedi.

CHP’li Şahin’e tepki
Şahin'in skandal sözlerinin üzerine ise etraftakilerin alkışladığı anlar da kameralara yansıdı. Şahin’in, Iraklı çocuklara karşı söylediği sözler ise sosyal medyada tepki topladı. (elipshaber.com)

Anahtar Kelimeler:
Veli Gündüz ŞahinChp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.