Mansur Yavaş: Sonunda mal varlıklarını açıkladı, incelemeden yorumlayamam

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, AK Parti adayı Turgut Altınok'un mal varlıklarının açıklamasıyla ilgili, "Sonunda varlığı mevcut gibi açıklandı. Yorum yapamıyorum şu an. Bu mal varlıklarını inceleden yorumlayamam" dedi .

16 Mart 2024 Cumartesi 16:01
Mansur Yavaş: Sonunda mal varlıklarını açıkladı, incelemeden yorumlayamam

Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında Yenimahalle'de Şentepe Pazar Yeri ve Sosyal Tesisleri'nin devamına katıldı. Yavaş, belediyenin doğumdan ölüme kadar insanın her türlü derdiyle ilgilenmek manasıyla geldiğini belirterek, "Dolayısıyla bir çocuğun doğduğundan yaşaması, sağlıklı beslenmesi, eğitim alması herkesin derdidir. Bu nedenle biz, 'Herkes eşit koşulları okusun' diye alan ailelere her türlü desteği veriyoruz; Pandemide herkes kapandığı zaman esnaf ne yapacak? Orada çalışanlar ne yapacak? Allah'a çok şükür böyle bir dayanışma örneği sergiledik ki, öyle bir liderlik sergiledik ki Ankara' da hiç kimseye zarar vermeden bu günlere yaşatmak" kullandı.

'İSRAF DA YOLSUZLUK DA KUL HAKKIDIR'

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin yönetimindeki yolsuzluğa izin vermediklerini Yavaş, "Bugün destek alan aileler varsa, bunun en büyük nedeni kamu yaratıcılarının yolsuzluk ve israf yapmasıdır. Bu nedenle biz, geldiğimizden itibaren bütün ihalelerimizi açık yaptık. Yaptıklarımızın maliyeti astık sayfamızda kuruşu kuruşuna her şey yazılı Ankara'nın girişinde, çıkışında kapılar var. Bugünkü maliyeti 350, 400 milyon lira Kimse kullanmıyor ve estetikten yoksun.'Biz vardı' düşünceleriyle çalışıyor bir şey; ama görürseniz Yenimahalle'ye yapılanların hepsi mutlaka ve mutlaka içinde insan, insana yarayan Bizler sonuç olarak sizlerin parasını ödeyeceğiz.Bunu israf edersek de yolsuzluğa izin verirsek de bu kul hakkıdır.Sizin karşınıza gelirken bizi destekleyenlerin ve kendinizin başını öne eğecek hiçbir şey içinde olmuyork.Dolayısıyla bunları sizin takdirinize bırakıyoruz.Umarım bir 5 yıl daha aynı şekilde şeffaf hesap verebilir bir anlayışla Ankara'mıza hizmet etmek istiyoruz" diye konuştu.

Yavaş, programın ardından basın mensuplarının AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye başkan adayı Turgut Altınok'un mal beyanlarıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yavaş, "Evet, sonuçta olması gerektiği gibi açıkladı. Şu an yorum yapılamıyorum. Bu mal varlıklarını inceleyerek yorumlayamam" dedi. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
Mansur Yavaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.