MEB'den Zonguldak ve Kocaeli'ne öğrenciye şiddet soruşturması!

Milli Eğitim Bakanlığı, Zonguldak ve Kocaeli de yaşanan öğrencilere şiddet olaylarına yönelik müfettiş görevlendirerek, soruşturma başlatıldığını açıkladı.

29 Aralık 2022 Perşembe 16:02
MEB'den Zonguldak ve Kocaeli'ne öğrenciye şiddet soruşturması!

Milli Eğitim Bakanlığı, Zonguldak’ın Ereğli ilçesi ile Kocaeli İzmit’teki öğrencilerine yönelik yaşanan şiddet olaylarına yönelik müfettiş görevlendirerek, soruşturma başlatıldığını açıkladı. Milli Eğitim Bakanlığı konuyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Zonguldak Ereğli’deki okulumuzda akranları tarafından bir öğrencimize, İzmit’te de bir öğretmen tarafından öğrencilerine yönelik yaşanan şiddet olaylarına ilişkin Bakanlığımızca müfettiş görevlendirilmiş olup inceleme ve soruşturma başlatılmıştır. Bakanlığımız 'her türlü şiddete sıfır tolerans' anlayışıyla süreci hassasiyetle yakından takip etmektedir” ifadeleri yer aldı.

(İGFA)

Son Güncelleme: 30.12.2022 00:40
Anahtar Kelimeler:
KocaeliZonguldak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.