Mengen Milli Eğitim Müdürü, kazada yaralandı

Bolu'da kontrolden çıkan otomobilin bariyerlere çarpıp takla attığı kazada, Mengen Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci ile araçtaki 2 kişi yaralandı.

11 Aralık 2023 Pazartesi 12:15
Mengen Milli Eğitim Müdürü, kazada yaralandı

Kaza, sabah saatlerinde, Bolu-Mengen yolunun Eskiçağ mevkisinde meydana geldi. Mengen yönünden Bolu istikametine giden Semih Beyhan idaresindeki 14 ABP 080 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu bariyerlere çarpıp takla attıktan sonra şarampole devrildi. İhbarla olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada araç sürücüsü Semih Beyhan ve araçta yolcu olarak bulunan İlçe Nüfus Müdürlüğü'nde şef olarak görevli Fatih Gençer ile Mengen Milli Eğitim Müdürü Salih Celepci yaralandı. Yaralılar, sağlık ekipleri tarafından sevk edildikleri hastanede tedaviye alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(DHA)
 

Son Güncelleme: 11.12.2023 12:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.