Ümraniye TEM Otoyolu'nda otomobil takla attı

Ümraniye, TEM Otoyolu üzerinde seyir halinde bulunan bir otomobil, önünde seyir halinde olan başka bir otomobile çarptıktan sonra takla attı. Kazada takla atan otomobilde bulunan 1 kişi yaralandı.

02 Ocak 2024 Salı 04:56

Kaza, saat 01.30 sıralarında Ümraniye, TEM Otoyolu Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre, E.B. nin kullandığı 34 GUB 929 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine aynı istikamette seyir halinde olan E.T.'nin kullandığı 34 DAD 091 plakalı otomobile arkadan çarptı. Çarpmanın etkisi ile savrulan E.B.'nin kullandığı otomobil takla attı. Takla atan otomobilin sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken, otomobilde bulunan 1 kişi yalandı. 
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, ilk müdahalenin ardından yaralanan kişiyi Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Sancaktepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Polis ekipleri, olay yerinde güvenlik önlemi alarak trafik akışını kontrollü şekilde sağladı. Kazaya karışan otomobiller olay yerinden çekici yardımı ile kaldırıldı. Polis kaza ile ilgili inceleme başlattı. 

(DHA)

Son Güncelleme: 02.01.2024 09:30
Anahtar Kelimeler:
KazaTEMümraniye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176