Üvey ağabeyinin aracını yakıp, kurşun yağdırdı

Sakarya'nın Karasu ilçesinde A.K., tartıştığı üvey ağabeyi H.Ö.'nün aracına benzin döküp, yaktıktan sonra tabanca ile kurşun yağdırdı. Şüpheli kaçarken, araçtaki yangın ekiplerce söndürüldü.

01 Aralık 2023 Cuma 16:11

Olay, saat 01.00 sıralarında Yalı Mahallesi İstanbul Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre; A.K., satmak istediği hurda direkler nedeniyle üvey ağabeyi H.Ö. ile tartıştı. Tartışma sonrası A.K., benzin bidonu ile ağabeyinin evinin önüne gitti. A.K., ağabeyinin park halindeki otomobilinin motoruna benzin döküp, yaktıktan sonra sürücü kısmındaki kapıya da tabanca ile 7 el ateş etti. Şüpheli olay yerinden kaçarken, bölgeye çok sayıda ekip gönderildi. Otomobildeki yangın söndürülürken, polis ekipleri olay yerinde inceleme yaptı. Soruşturma başlatıldı.

(DHA)

Son Güncelleme: 01.12.2023 16:57
Anahtar Kelimeler:
üvey AğabeyiKarasuSakarya
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.