Yüksekova'da kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde kar ile birlikte tipi de etkili olurken, ilçe merkezinde kar kalınlığı 10, yüksek kesimlerde ise 40 santimetreye ulaştı.

05 Ocak 2024 Cuma 22:22
Yüksekova'da kar kalınlığı 40 santimetreye ulaştı

Meteorolojinin uyarısı sonrası Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde akşam saatleri itibariyle kar ile birlikte tipi de etkili oldu. Lapa lapa yağan kar kısa sürede ilçeyi beyaza bürürken, kar kalınlığının yüksek kesimlerde 40 santimetreye ulaştığı belirtildi. Karayolları 117. Şube Şefliği, sorumluluk sahasındaki ana arterlerde, trafikte herhangi bir sorun yaşanmaması için kar küreme çalışması yaptı. Yetkililer, kar yağışının devam etmesi halinde birçok köy ve mezra yolunun kapanabileceğini belirtirken, sürücülere dikkatli olmaları uyarısında bulundu.

(DHA)

Son Güncelleme: 06.01.2024 09:32
Anahtar Kelimeler:
KarYüksekovaHakkari
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176