Ahırda çıkan yangında 2 inek telef oldu

Bir ahırda çıkan yangında 2 inek öldü, ahırdaki bir miktar saman ve yem yandı. Yangın, TOMA araçlarının da desteğiyle kısa sürede söndürüldü.

09 Eylül 2023 Cumartesi 21:34
Ahırda çıkan yangında 2 inek telef oldu

Bingöl'de bir ahırda çıkan yangında 2 inek öldü, ahırdaki bir miktar saman ve yem yandı. Yangın, TOMA araçlarının da desteğiyle kısa sürede söndürüldü.
Yangın, akşam saatlerinde Kaleönü Mahallesi’ndeki Abdullah Abir'e ait ahırda meydana geldi. Ahırda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin ahırdaki istiflenmiş bir miktar saman ve yeme de sıçradığı yangında, 2 inek öldü. İhbarla olay yerine itfaiye, Orman İşletme Müdürlüğü ve polis ekipleri sevk edildi. Yangına ayrıca İl Emniyet Müdürlüğü’ne ait 2 Toplumsal Olaylara Müdahale Aracı (TOMA) da destek verdi. Ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürülürken, ahırda hasar oluştu. Yangınla ilgili inceleme başlatıldı. (DHA)

Son Güncelleme: 09.09.2023 22:04
Anahtar Kelimeler:
YangınAhır
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176