Aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar kamerada

Karayolunda hızla giden otomobil kontrolden çıkarak refüje çarpıp metrelerce savrulurken bir kişi aracın kendisine çarpmasından son anda kurtuldu

11 Eylül 2023 Pazartesi 21:57
Aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar kamerada

Düzce’de D-655 karayolunda hızla giden otomobil kontrolden çıkarak refüje çarpıp metrelerce savrulurken bir kişi aracın kendisine çarpmasından son anda kurtuldu. O anlar güvenlik kameralarına yansıdı.
Kaza, akşam saatlerinde D-655 karayolunun Boğaziçi mevkisinde meydana geldi. Akçakoca'dan Düzce istikametine giden otomobil, ismi öğrenilemeyen sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu hızla orta refüje çarparak metrelerce savruldu. Kaza anında oradan geçen bir kişi aracın altında kalmaktan son anda kurtuldu. O anlar saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı. (DHA)

Son Güncelleme: 11.09.2023 22:54
Anahtar Kelimeler:
Araç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.