Bin polisle operasyon! 106 kişi gözaltına alındı

Bursa'da, aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan şüphelilere yönelik, bin polisin katıldığı operasyonda, 106 kişi gözaltına alındı.

15 Eylül 2023 Cuma 11:02
Bin polisle operasyon! 106 kişi gözaltına alındı

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) ile Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri ekipleri tarafından, aranan ve haklarında kesinleşmiş hapis cezası olan şüphelilere yönelik şafak vakti operasyonu düzenlendi. Kent merkezinde düzenlenen operasyona, Özel Harekat ve Çevik Kuvvet polislerinin de aralarında olduğu bin polisten oluşan ekip katıldı. 135 adrese eş zamanlı düzenlenen operasyonda, ‘Kasten öldürme’, 'Hırsızlık ve dolandırıcılık’, 'Yağma’, 'Uyuşturucu madde ticareti yapmak' ve ‘Resmi belgede sahtecilik' suçlarından aranması ve kesinleşmiş hapis cezası olan 106 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

(DHA)

 

Son Güncelleme: 15.09.2023 11:55
Anahtar Kelimeler:
Hapis CezasıOperasyonBursa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.