'Bozdoğan-6' operasyonlarında 47 DEAŞ şüphelisi yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, DEAŞ terörüne yönelik 5 ilde 'Bozdoğan-6' operasyonunda 47 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

21 Şubat 2024 Çarşamba 11:32
'Bozdoğan-6' operasyonlarında 47 DEAŞ şüphelisi yakalandı

Bakan Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptıklarını, terörle mücadele kapsamında 5 ilde 'Bozdoğan-6' operasyonlarının düzenlendiğini belirtti. Buna göre; Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Emniyet Müdürlüklerinin İstanbul, Kırıkkale, Ankara, Adana ve Bursa'da düzenlediği operasyonlar kapsamında, DEAŞ terör örgütü faaliyet içerisinde yürütülürken 47 şüpheli yakalandı.

1 Haziran 2023'ten günümüze kadar DEAŞ'a yönelik 1162 operasyonda, 2 bin 402 şüphelinin yakalandığını belirten Yerlikaya, operasyonları gerçekleştiren polisleri tebrik etti. Yerlikaya, "Aziz milletimizin huzuru, birlik ve beraberliği için teröristlerin hiçbirine göz açmayacağız. Güvenlik güçlerimizin üstün çabalarıyla mücadelemize aralıksız devam ediyoruz" dedi. (DHA)

Anahtar Kelimeler:
BozdoğanDeaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176