Düğün salonunda damada kurşun yağdıran kişi tutuklandı

Diyarbakır’da düğün salonunda tabancayla damat A.E.’yi (23) vuran, seken kurşunlardan birinin isabet ettiği 10 yaşındaki E.K.'nin de yaralanmasına neden olan Selahattin Aktaş (26), adliyeye sevk edildi. Hastanede tedavisi süren damat A.E.’nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

06 Eylül 2023 Çarşamba 14:48
Düğün salonunda damada kurşun yağdıran kişi tutuklandı

Olay, dün akşam saatlerinde Kayapınar ilçesi Gaziler semtinde meydana geldi. Damat A.E., gelin F.A. ile birlikte düğün salonunda fotoğraf çektirdiği sırada arkadan gelen kişi, belinden çıkardığı tabancasını peş peşe ateşledi. Davetliler panik ve korku içerisinde kaçışırken, 8 kurşun isabet eden A.E. ile seken kurşunun bacağına isabet ettiği E.K. yaralandı. Şüpheli saldırının ardından kaçarken, ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Damat A.E. ve E.K. yakınları tarafından hastaneye götürülerek tedaviye alındı. 
 

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, cep telefonu kamerası ve güvenlik kamerası görüntülerinden şüphelinin Selahattin Aktaş olduğunu belirledi. Oluşturulan özel ekip, olaydan 5 saat sonra saklandığı arkadaşının evinde Aktaş’ı yakalayarak gözaltına alındı. Yapılan aramada olayda kullandığı değerlendirilen tabanca da ele geçirildi.

DAMAT HAYATİ TEHLİKEYİ ATLATTI

Olayla ilgili yapılan araştırmada Selahattin Aktaş’ın yaklaşık 1 yıl önce akrabası da olan gelin ile evlenmek istediği ancak olumsuz yanıt aldığı öğrenildi. Saldırıyı bu nedenle düzenlediği öne sürülen Aktaş, sorgulanmak üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Selahattin Aktaş, buradaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Bu arada damat A.E.’nin hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

TUTUKLANDI

Damat A.E.'yi tabancayla vurup yaralayan, seken kurşunlardan birinin isabet ettiği 10 yaşındaki E.K.'nin de yaralanmasına neden olan Selahattin Aktaş, işlemlerinin ardından tutuklandı.

(DHA)

Son Güncelleme: 06.09.2023 18:00
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176