Eskişehir'de 'Kafes' operasyonu şüphelileri adliyede

Eskişehir'de eğlence mekanlarına sözde koruma ve güvenlik hizmeti sağlayarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilerek gözaltına alınan 12 şüpheli, adliyeye sevk edildi.

09 Ekim 2023 Pazartesi 10:57
Eskişehir'de 'Kafes' operasyonu şüphelileri adliyede

Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, eğlence mekanlarında sözde koruma ve güvenlik hizmeti sağlayarak haksız kazanç elde ettiği tespit edilen yönelik şüphelilere 'Kafes' adlı operasyon düzenledi. 175 personelin katıldığı operasyonda, 12 şüpheli evlerine yapılan baskınla gözaltına alındı. Belirlenen adreslerde yapılan aramalarda, 6 ruhsatsız tabanca, 72 fişek, 2 pala, 6 tabanca şarjörü ve bıçak ele geçirildi. Şüphelilerin 'kasten yaralama', 'tehdit', 'ateşli silahlar kanuna muhalefet', 'mala zarar verme', 'hakaret', 'genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması' gibi çok sayıda suça karıştıkları tespit edildi. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'nde ifadesi alınan 12 şüpheli, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Soruşturma sürerken, haklarında gözaltı kararı verilen 13 şüphelinin farklı suçlardan tutuklanıp, cezaevinde olduğu belirtildi.

(DHA)

Son Güncelleme: 09.10.2023 11:22
Anahtar Kelimeler:
Kafes OperasyonuEskişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.