İşçi servisiyle kamyonet çarpıştı! Ölü ve yaralılar var

Aksaray'da kırmızı ışık ihlali yapan büyükbaş taşıyan kamyonetin, işçi servis minibüsüne çarptığı kazada 2 kişi öldü, 19 kişi yaralandı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kamerasına yansıdı. 

24 Ekim 2023 Salı 09:19

Kaza, saat 08.00 sıralarında Aksaray-Ankara kara yolunun 10'uncu kilometresindeki kavşakta meydana geldi. Pazara büyükbaş götüren Erol Özkök (28) yönetimindeki 68 HL 950 plakalı kamyonet, sürücünün kırmızı ışık ihlali yapmasıyla, lokantaya işçilerin taşındığı Fahrettin Özkaya'nın kullandığı (60), 68 S 0432 plakalı minibüse çarptı. Her iki aracın da şarampole devrildiği kazada, sürücüler Özkök ve Özkaya ile kamyonetteki 1 kişi ve minibüsteki 18 kişi yaralandı. İhbarla kaza yerine itfaiye ve AFAD ekipleri sevk edildi. Minibüste sıkışan yaralılar, ekipler tarafından çıkartıldı. Yaralılar, ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel hastanelere kaldırıldı.
 

İŞ YERİNE 50 METRE KALMIŞTI
 

Yaralılardan Bahtiyar Görgülü (60) ve Mehduha Kılıç (26) doktorların tüm müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi. Minibüsteki işçilerin iş yerinin ise kaza yerinin yaklaşık 50 metre ilerisinde olduğu belirlendi. Kamyonetin kasasındaki hayvanlardan bazılarının öldüğü belirtildi.

(DHA)


 

Son Güncelleme: 24.10.2023 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176