Oğlunu sürekli para istediği için öldürmüş

Adana'da tartıştığı oğlu Serhat Oti'yi (30) av tüfeğiyle öldürüp, tutuklanan Nurettin Oti (57), ifadesinde, "Sürekli para istiyordu, hiç çalışmıyordu. Bundan dolayı kavgalıydık. Yine para istemek için yanıma geldi. Kavga edecektik, belliydi" dedi.

12 Ekim 2023 Perşembe 10:39
Oğlunu sürekli para istediği için öldürmüş

Olay, 10 Ekim'de saat 17.00 sıralarında Seyhan ilçesi Yeşiloba Mahallesi'nde meydana geldi. Serhat Oti, Yeni Sanayi Sitesi'nde güvenlik görevlisi olarak çalışan babası Nurettin Oti'nin iş yerine gitti. Burada baba ile oğlu arasında çıkan tartışma, kavgaya dönüştü. Bu sırada Nurettin Oti, kulübeden aldığı av tüfeği ile elektrikli bisiklet üzerindeki oğluna ateş açtı. Boynuna isabet eden saçmalarla kanlar içinde kalan Serhat Oti, hayatını kaybetti. Nurettin Oti gözaltına alınırken, Serhat Oti'nin cenazesi toprağa verildi.

UZAKLAŞTIRMA KARARI OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Serhat Oti'nin uzun süredir işsiz olduğu, bu nedenle sık sık babası ile tartıştığı öğrenildi. Farklı zamanlarda babasını darbeden Serhat Öti hakkında ayrıca uzaklaştırma kararı olduğu belirtildi. Polisteki ifadesinde, "Sürekli para istiyordu, hiç çalışmıyordu. Bundan dolayı kavgalıydık. Yine para istemek için yanıma geldi. Kavga edecektik, belliydi. Bisikletle bana çarptı. Pişmanım" diyen Nurettin Oti ise çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

(DHA)

Son Güncelleme: 12.10.2023 11:33
Anahtar Kelimeler:
Nurettin OtiAdana
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176