Taksiyle çatışmaya giden 3 şüpheli, tutuklandı

Ankara'nın Etimesgut ilçesinde taksiyle yanlarına gittikleri husumetlileriyle girdikleri çatışmada 1'i yaralanan, 3 şüpheli, polis ekiplerince yakalanıp, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

20 Ekim 2023 Cuma 12:28
Taksiyle çatışmaya giden 3 şüpheli, tutuklandı

​Alsancak Mahallesi'nde 17 Ekim'de, D.K., M.K. ve B.K. isimli şüpheliler, Batuhan Biçer'in kullandığı 06 T 5651 plakalı taksiye binip, aralarında husumet olan U.G. ve S.Ç. ile görüşmeye gitti. 3 kişi, U.G. ve S.Ç.'yi görünce araçtan inip, pompalı tüfek ve tabancalarla ateş açtı. U.G. ve S.Ç. de tabanca ve tüfekle karşılık verdi. Olayda D.K. ve S.Ç. yaralandı; taksiye de saçmalar isabet etti. Tedavisinin ardından D.K. ile M.K. ve B.K. gözaltına alındı. 3 şüpheli çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. S.Ç.'nin ise tedavisinin ardından mahkemeye sevk edileceği öğrenildi. Olaya karışan U.G. ve B.E.A.'nın yakalanmasına yönelik çalışmaların da devam ettiği belirtildi. (DHA)

Son Güncelleme: 20.10.2023 12:38
Anahtar Kelimeler:
CatısmaTaksiAnkara
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.