TIR 'Dur' ihtarına uymadı lastiklerine ateş edildi

Mardin'in Artuklu ilçesinde, sürücüsü 'dur' ihtarına uymayınca lastiklerine ateş edilen TIR, refüje çıktı. Sürücü, gözaltına alındı.

27 Eylül 2023 Çarşamba 14:01
TIR  'Dur' ihtarına uymadı lastiklerine ateş edildi

Olay, öğle saatlerinde, merkez Artuklu ilçesi Kızıltepe Kavşağı'nda meydana geldi. Polis, sürücünün ismi öğrenilemeyen 47 ACT 489 plakalı TIR'ı durdurmak istedi. Ancak sürücü 'Dur' ihtarına uymayınca TIR, takibe alındı. Takip sırasında bazı araçlara da çarpan TIR'ın lastiklerine, Mardin Polis Evi önünde ateş edildi. TIR, refüje çıkıp durdu. Bölgeye itfaiye ve sağlık ekipleri de sevk edildi. TIR'ın sürücüsü gözaltına alındı, itfaiye ekipleri de yangın ihtimaline karşı araçta soğutma çalışması yaptı. Sürücü sorgulanmak, TIR da incelenmek üzere emniyete götürüldü. (DHA)

Son Güncelleme: 27.09.2023 15:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.