Yaralı 3 askerimizi de kaybettik! Şehit sayısı 6'ya çıktı

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Irak'ın kuzeyinde teröristlerin saldırısı sonucu yaralanan ve hastanede tedaviye alınan 3 askerin daha şehit olduğunu açıkladı.

23 Aralık 2023 Cumartesi 00:53
Yaralı 3 askerimizi de kaybettik! Şehit sayısı 6'ya çıktı

ŞEHİT SAYISI 6'YA YÜKSELDİ
MSB tarafından yapılan açıklamada, "Irak'ın kuzeyinde, 22 Aralık 2023 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan saldırı ve akabinde sağlanan temasta yaralanan 4 kahraman silah arkadaşımızdan 3'ü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, şehit olmuştur. Bölgede etkisiz hâle getirilen terörist sayısı 7’ye yükselmiştir. Operasyonlar devam etmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda, hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralı personelimize de acil şifalar dileriz" denildi. (DHA)

Son Güncelleme: 23.12.2023 01:48
Anahtar Kelimeler:
şehit
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176