Yozgat merkezli 3 ilde DEAŞ operasyonu: 4 tutuklama

Yozgat, Mersin ve Adana'da, Türkiye'ye kaçak yollarla girdikleri tespit edilen 5 DAEŞ terör örgütü mensubuna operasyon düzenlendi. Operasyonda yakalanan 4 DEAŞ üyesi tutuklandı.

26 Ağustos 2023 Cumartesi 05:01
Yozgat merkezli 3 ilde DEAŞ operasyonu: 4 tutuklama

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince terör örgütlerinin faaliyetlerinin ortaya çıkartılmasına yönelik yapılan istihbarat çalışmaları neticesinde, DEAŞ terör örgütünün silahlı eylemlerine katıldıkları belirlenen 5 kişinin kaçak yollardan Türkiye'ye giriş yaptığı tespit edildi. Yapılan takip sonucu Yozgat, Mersin ve Adana'da belirlenen adreslere operasyon düzenlendi. Operasyonda 4 DEAŞ şüpheli gözaltına alınırken, bir şüphelinin ise yakalanması için çalışmalar sürüyor. Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen 4 şüpheli, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. (DHA)

Son Güncelleme: 26.08.2023 09:23
Anahtar Kelimeler:
YozgatDeaş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.