İskender Pala'nın edebi metinlerinden ilham alan sergi açıldı 

Yazar İskender Pala'nın edebi metinlerinden ilham alarak hazırlanan eserlerden oluşan '13 Roman 13 Resim Kelimeler ve Renkler' sergisi açıldı. Sergi, 6 Aralık'a kadar Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi'nde (İKÜSAG) ziyaretçilere açık olacak. 

16 Kasım 2023 Perşembe 09:30
İskender Pala'nın edebi metinlerinden ilham alan sergi açıldı 

Aşk, tarih, dostluk, tasavvuf, gelecek tasavvuru gibi pek çok kavramı eserlerinde işleyen Yazar Prof. Dr. İskender Pala'nın edebiyatı, resim sanatına ilham verdi. Yazarın eserlerinden yola çıkarak hazırlanan Kelimeler ve Renkler sergisi Kültür Üniversitesi Sanat Galerisi (İKÜSAG) sanat severlere açıldı. 
Murat Kurt'un küratörlüğünde gerçekleşen projede, hiçbir öneri ve yorum olmaksızın İskender Pala'nın eserlerini okuyan 13 farklı çağdaş sanatçının eseri yer alıyor.  Sergi 6 Aralık'a kadar ziyaret edilebilir. (DHA)

 

Son Güncelleme: 16.11.2023 10:21
Anahtar Kelimeler:
SergiIskender Pala
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176