Hastaya evde destek birimi 5 ilçede hizmette

İzmir Büyükşehir Belediyesi Eşrefpaşa Hastanesi sağlık kuruluşlarına gitmekte zorlanan hastalara verdiği sağlık hizmetini 30 ilçeye yaydı.

26 Aralık 2022 Pazartesi 11:57
Hastaya evde destek birimi 5 ilçede hizmette

Kent merkezinin yanı sıra Kemalpaşa Armutlu, Bayraklı, Ödemiş, Tire ve Karaburun’da da hizmet birimleri açtı.
Yatalak durumdaki yaşlı, hasta ve engellilere verdiği evde bakım hizmetini 30 ilçeye çıkartan Eşrefpaşa Hastanesi, kent merkezinin yanı sıra Kemalpaşa Armutlu, Bayraklı, Ödemiş, Tire ve Karaburun’da da hizmet birimleri açtı. Kentin dört bir yanına hizmet götürmek için çalıştıklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, "Devlet baba, belediye ana olmalıdır. Biz, belediye ana olarak hiçbir ayrım gözetmeden herkese sahip çıkıyoruz. Merkezden uzak ilçelerimizde hastane erişimine kısıtlı olan vatandaşlarımızın yanındayız" diye konuştu.

Evde bakım ekibi, doktor, hemşire, acil tıp teknisyeni, sosyal hizmetler uzmanı, psikolog, diyetisyen, diş hekimi ve fizyoterapistten oluşuyor. Evde bakım hizmeti için detaylı bilgi 293 80 20 ya da 153 numaralı telefondan alınabiliyor. (DHA)

Son Güncelleme: 26.12.2022 13:32
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176