Gençlerden Mansur Yavaş'a çağrı

Ankara'da bir grup genç Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'a çağrıda bulunmak için toplanacak.

13 Ekim 2022 Perşembe 23:45
Gençlerden Mansur Yavaş'a çağrı

Ankara’da bir grup gencin Mansur Yavaş’ı cumhurbaşkanı adaylığına davet etmek amacıyla düzenledikleri ‘’Türk Gençliğinden Mansur Yavaş’a Çağrı’’ programı sosyal medyada gündeme oturdu. 

14 Ekim Cuma günü saat 18.00’de Çukurambar Kültür Sanat Merkezinde düzenlenecek programda Türkiye’nin her yerinden gelecek gençler kürsüden Mansur Yavaş’a çağrı yapacak. 

Programında düzenleme kurulunda ise Türk gençliğini temsilen:

M. Esad Kıraç, Altan Tekgül ve Emirhan Yılmaz bulunuyor.

Programın düzenleme kurulu başkanı M. Esad Kıraç attığı tweet'lerde: ‘’Hiçbir siyasi partinin, vakfın ya da derneğin güdümünde değil yalnızca gençlerin sivil inisiyatifle gerçekleşmektedir.’’ diyerek bütün Türk gençliğine açık davette bulundu. Hatta Esad KIRAÇ, bazı partilerin genel başkanlarının bizzat katılmak istediğini fakat etkinliğin sivil kalması adına reddettiklerini, belirtti. 
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176