Can Yaman'dan şok eden hareket! Tepki yağdı

Can Yaman, kendisini çeken bir hayranının telefonunu alarak yere fırlattı. O anlar çevredeki başka bir kişi tarafından görüntülendi.

21 Ekim 2023 Cumartesi 17:01
Can Yaman'dan şok eden hareket! Tepki yağdı

Ünlü oyuncu Can Yaman, magazin gündeminden düşmüyor. 

Türkiye'de yer aldığı yapımlarla adını duyuran, son dönemde ise İtalya'da kariyerine devam eden oyuncu Can Yaman, yine bir skandalla gündeme geldi. Şu sıralar Villa Comell Mare dizisinin çekimleri için Sicilya'da bulunan Yaman, hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaştı. O anlarda bir otomobilin içinde olan Yaman, kendisini görüntüleyen bir hayranının elindeki telefonunu alıp fırlattı. Söz konusu anlar, başka bir kişi tarafından videoya alındı.

Yaman'ın bu hareketi sosyal medyada da tepkilere neden oldu. Onlarca sosyal medya kullanıcısı konuyla ilgili yorum yaptı.

Ünlü isme; 'Gram yeteneği yokken baş tacı olursa sonuç bu', 'Fazlca şov', 'Yaptığı büyük ayıp' gibi yorumlar yapıldı.

Anahtar Kelimeler:
Can YamanMagazin
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176