Evinde ölü bulunmuştu! Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı

'Euphoria' dizisinde canlandırdığı 'Fezco' rolüyle tanınan Angus Cloud (25), 31 Temmuz'da evinde ölü bulunmuştu. İntihar etmiş olabileceği düşünülen genç oyuncunun ölüm nedeni belli oldu.

22 Eylül 2023 Cuma 15:22
Evinde ölü bulunmuştu! Angus Cloud'un ölüm nedeni açıklandı

'The Line' ve 'North Hollywood' gibi filmlerde de rol alan Angus Cloud, geçtiğimiz temmuz ayında ABD'nin Kaliforniya eyaletindeki evinde ölü bulunmuştu.

Oyuncunun ölüm nedeni yaklaşık iki ay sonra ortaya çıktı. Alameda County Adli Tıp ofisinden yapılan açıklamada, Angus Cloud'un 'kazara aşırı doz alarak' hayatını kaybettiği bildirildi.

Aileye yakın bir kaynak Entertainment Tonight'a konuşarak; aktörün babasını son yolculuğuna uğurladığı İrlanda'dan döndükten sonra 'ciddi intihar düşünceleriyle mücadele ettiğini' söylemişti.

Son Güncelleme: 22.09.2023 15:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176