Manisalı güzel oyuncu sağlığıyla ilgili müjdesini hayranlarıyla paylaştı

 Manisa'nın Turgutlu ilçesinde doğan güzel oyuncu sağlığıyla ilgili son gelişmelerdeki  müjdesini sosyal medya hesabından yayınladığı video ile duyurdu.

14 Eylül 2023 Perşembe 16:02
Manisalı güzel oyuncu sağlığıyla ilgili  müjdesini hayranlarıyla paylaştı

Meme kanseri tedavisi gören ünlü oyuncu Ayçin Tuyun ameliyat oldu. Başarılı bir operasyon geçiren Tuyun, 'Pes etmek yok' dedi.

Bir süredir meme kanseri tedavisi gören Ayçin Tuyun, aldığı kemoterapilerin ardından saçlarını kazıtıp, peruk kullanmaya başlamıştı.

Hastalık süreci hakkında takipçilerini sık sık bilgilendiren oyuncu ameliyat oldu.

Yaşadığı zor günleri sevenlerinin desteğiyle atlatmaya çalışan Tuyun, başarılı geçen operasyonun ardından son sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan oyuncu, 'Gayet iyiyim çok şükür ameliyatım güzel geçti. Pes etmek yok sevgiyle kalın' ifadelerini kullandı.

Tulun, 1987 tarihinde Manisa'nın Turgutlu ilçesinde doğdu. İlkokulu Beykent Koleji'nde, liseyi Ataköy Cumhuriyet Lisesi'nde okudu. İstanbul Üniversitesi Veterinerlik bölümünü ve Romanya Bükreş Ekonomi Üniversitesi'ni kazandı. 2005 yılında TÜRVAK'da (Türker İnanoğlu Vakfı) oyunculuk eğitimi aldı.
Yeteneği ve güzelliği ile dikkatleri üzerine toplayan Manisalı oyuncu, Beyaz Gelincik, Dedemin Dolabı, Alem-i Cin ve Bozkır gibi pek çok yapımda rol aldı.

Son Güncelleme: 14.09.2023 16:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176