Onur Saylak'ın ailesinden örnek davranış; konteyner inşa edip deprem bölgesine gönderdiler

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın ailesinden örnek davranış geldi. Saylak'ın babası ve kardeşi konteyner inşa edip deprem bölgesine gönderdi.

13 Şubat 2023 Pazartesi 13:40
Onur Saylak'ın ailesinden örnek davranış; konteyner inşa edip deprem bölgesine gönderdiler

Kahramanmaraş merkezli 10 kenti yıkan ve 30 binden fazla insanın hayatını kaybettiği depremlerin ardından yıkıma uğrayan yerlerde çadırdan çok konteynerler tercih edilyor.

Soğuk, yağmur, rüzgar ve kardan korunmak için en dayanıklı barınma alanı olan konteynerler, depremzedelerin olduğu bölgelerde en çok ihtiyaç duyulan yardım malzemeleri arasında...

Ünlü isimlerden Onur Saylak'ın, ailesi de inşa ettiği konteyneri deprem bölgesine göndererek örnek bir davranışta bulundu. Saylak, konteyneri "Yenisi de yolda" notuyla paylaştı.

konteyner.jpg

Oyuncu ve yönetmen Onur Saylak'ın babası ile kardeşi, depremzedeler için konteyner inşa ederek deprem bölgesine gönderdi.

konteyner1.jpg


Saylak, gönderdikleri konteynerin haberini, "Babam ve kardeşim ilk konteyneri tamamladılar ve Kuşadası’ndan yola çıkardılar… Yenisi yapım aşamasında" notuyla paylaştı.

Son Güncelleme: 13.02.2023 13:47
Anahtar Kelimeler:
Onur SaylakDeprem Konteyner
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.