Biri Genel Başkan, diğeri İl Başkanı olursa!

Manisa’da CHP’liler bir kriz bitmeden başka bir kriz yaşıyor; yıldızları bir türlü barışmayan Semih Balaban’ın İl Başkanlığı, Özgür Özel’in de Genel Başkanlık için iki gün arayla adaylıklarını açıklaması partilileri düşündürüyor.

16 Eylül 2023 Cumartesi 10:52
Biri Genel Başkan, diğeri İl Başkanı olursa!

Siyasi partilerde genel başkanlık ile il başkanlığının uyum içerisinde olması, ortak hareket etmesi, merkezden taşraya ve taşradan merkeze tüm sorunların ve çözümlerin doğru işletilmesi büyük önem taşırken, CHP Manisa bu konuda yıllardır sıkıntı yaşayan şehir olarak anılıyor. Manisa’da CHP’liler bir kriz bitmeden başka bir kriz yaşarken, şimdi de yıldızları bir türlü barışmadığı söylenen Semih Balaban’ın İl Başkanlığı, Özgür Özel’in de Genel Başkanlık için iki gün arayla adaylıklarını açıklaması partilileri düşündürmeye başladı.

Birçok CHP’li, Grup Başkanı ve Manisa Milletvekili Özgür Özel ile eski il başkanı ve yeni il başkan adayı Semih Balaban’ın istediklerini elde etmesi halinde daha büyük sorunlarla karşılaşacaklarından emin görünüyor. Adını vermek istemeyen bir CHP’li üye, “Özgür beyin Genel Başkan, Semih beyin İl Başkanı olduğunu düşünüyorum da işin içinden çıkamıyorum, hiçbir konuda anlaşamıyorlar, neyi, nasıl yapacaklar bilemiyorum” derken, yönetici durumunda olan bir partili de, “Özgür bey Genel Başkanlığa yakışır, kendisini sonuna kadar destekliyoruz, ama Semih beyi de İl Başkanı olarak görmek istiyoruz, umarım hayırlı olur, öyle bir durumda Manisa’nın ve partimizin menfaatleri için birlikte çalışmak zorundalar” dedi.

MANİSA DARE HABER MERKEZİ ÖZEL HABER

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176