CHP, İzmir belediye başkan adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, partisinin İzmir Belediye Başkan adaylarını tanıttı.

15 Şubat 2024 Perşembe 16:08
CHP, İzmir belediye başkan adaylarını tanıttı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, İzmir Belediye Başkan Adayları Tanıtım Töreni’nde konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in konuşmasından öne çıkanlar şöyle:

"Hayat arkadaşım Didemle tanıştığım ve aşık olduğum bu güzel kente bugün Genel Başkan olarak geldim. Merhaba İzmir. Hepimiz İzmir’le gurur duyuyoruz. 

Bu kente büyük emekler vermiş sevgili Aziz Kocaoğlu’na. Ondan Bayrağı devralan Tunç Soyer’e, Allah Rahmet eylesin Ahmet Piriştina’ya çok şey borçluyuz.

CHP olarak alnımız açık biz İzmir’i İzmir bizi biliyoruz. Hiç endişe etmesinler. Birazdan 30 belediye başkanı ve onlarla birlikte bir takım kaptanı çıkacak.

Cumhuriyetin 100 yılındaki seçimleri çok istemesine rağmen, çok hak etmesine rağmen kazanamamış, sizlerin başını öne eğmiş, sizlerin o büyük yüzüncü yıl umutlularını hayallerini  hayata geçirememiş ancak Cumhuriyetinin ikinci yüzyılının ilk seçimlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün partisini iktidar yapmaya ant içmiş kadrolar tarafından yönetiliyor.

Kimden oy istiyoruz? Biz bugün Cumhuriyet Halk Partililerden, biz bugün sadece Sosyal Demokratlardan oy istemiyoruz. Çünkü 2019 seçimleri 2018’deki büyük moral bozukluğunun üzerine milletin iradesiyle 11 büyükşehirde ülkenin kaderine el konulmasını sonucuna ulaşan bir büyük başarı ile bitmiştir. İstanbul’u, Ankara’yı, Adana’yı, Mersin’i, Antalya’yı, İzmir’in ve Eskişehir’imizin, Aydın’ımızın Muğlanın yanına katmıştık. Şimdi Mayıs ayındaki çok hak edip ulaşamadığımız zaferden sonra herke bakıyor Recep Tayyip Erdoğan iktidarını perçinleyecek mi yoksa Atatürkçü Cumhuriyetçi, Cumhuriyet değerlerine saygılı kurucu kadrolarına husumet değil hayranlık duyan kadrolar acaba yeniden hem bu 11 kentte hem de devamında hakim olup bir denge sağlanacak geleceğe umutla bakılacak mı?

"Hiçbir belediyemiz kaybedilme noktasında değil"
Adayları gösterdik, 4 gün sonra sahaya indik. Anketlerimizi yaptırdık ve sonucunda 30'da 30'u müjdeliyor. Hiçbir belediyemiz kaybedilme noktasında değil. Örneğin Karşıyaka, çok açık öndeyiz. Kiminde açık farkla öndeyiz, pek çoğunda garanti farkla öndeyiz. Ama bir kaç şehirde az puanla yarışıyoruz." (elipshaber.com)

Anahtar Kelimeler:
ChpIzmir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176