Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i eleştirdi: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar

Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Bazı bölgelerde adaylarımızı yapay zekaya sorduk" diyen CHP Genel Başkanı Özgür Özel'i eleştirdi. Erdoğan, "Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar" dedi.

17 Şubat 2024 Cumartesi 17:45
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özgür Özel'i eleştirdi: Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Rize'de 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkanlar şu şekilde:

"Rize'den rekor bekliyorum"
Siz bize güvendiniz inandınız. Biz de size olan borcumuzu hizmetle sunacağız. Durmadık usanmadık. Yolumuza bu çizgide devam edeceğiz. Ata yurdum, ana ocağım Rize'den 31 Mart'ta rekor bekliyorum. 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için hazır mıyız? 31 Mart'ta Türkiye Yüzyılı şehirleri için kararlı mıyız? Ben size inanıyorum. Siz de bu kardeşinize inanıyor musunuz? Mesele yok. 31 Mart seçimleri zaferimiz şimdiden ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun.

Kentsel dönüşümü nasıl buldunuz? Beğeniyor musunuz? Daha neler yapacağız neler. Sevgili kardeşlerim hemşerilerim 85 milyon olarak hepimiz biriz, beraberiz, kardeşiz. Yıllarca köken, meşreb üzerinden bölmek istediler. Geçmişte zor şeyler yaşadık. Bu kavgaları en büyük zararı devlet ve millet olarak biz gördük. Ekonomimiz can kaybetti. Kardeş kardeşe düşman edildi. Kendi meselelerimizle uğraşmaktan dünyadaki yeniliği, değişimi, dönüşümü yakalayamadık. 

Her alanda Şampiyonlar Ligi'nde oynaması gereken ülkemizi yıllarca ikinci lige mahkum ettiler. Bunu kırmak isteyen devlet ve siyaset adamlarını linç ettiler, şehit ettiler. Ülkemizi bu cendereden kurtaran biz olduk. Teröristler bizimle baş edemediler. Hepsini mağalara gömdük. Şimdi de devam ediyoruz. Siyasete kazandırdığımız güven iklimi sayesinde Türkiye'yi büyüttük. İhracatımızı 256 milyar dolara çıkardık. Milli Gelirimizi 1 trilyon dolara çıkardık. Dışa bağuımlılığımızı yüzde 20'lere indirdik. Dünyanın ilk 3 ülkesinden biriyiz. Nereden nereye?

"2. astronotumuzu da uzaya göndereceğiz"
TCG Anadolu'nun ardından geçen hafta TCG Derya'yı da donanmamıza teslim ettik. KEndimiz yaptık. İlk insanlı uzay misyonumuzu tamamladık. 2. astronotumuzu da uzaya göndereceğiz. Azmettin mi yaparsın. Bir kere azmettin mi tevekkül et yeter. Azmettik, gayret ettik, çalıştık, başardık. Her alanda büyük bir atılım ve gayret içindeyiz. Bundan yıllar önce tohumlarını attığımız projelerin meyvelerini topluyoruz.

"CHP'de gelen gideni aratıyor"
Hayat pahalılığı gibi canımızı acıtan sıkıntıların üstesinden geleceğiz. Bu milletin sorunlarını çözecek olan biziz. Rabbim yolumuzu bahtımızı açık etsin. Ülkemizde muhalefet anlayışı öyle berbat ki  ne yaparsan yap anlamazlar. Onu değiştirmeye gayret edelim. Üzülerek de olsa şu gerçeği ifade etmeliyim. Değişime ayak direyen muhalefete sahip olmasıdır. Dünyada böyle bir muhalefet yok. CHP'nin başını çektiği muhalefette köklü bir değişim yaşanmadı. Bunlar her seferinde standardı düşürdüler. CHP'de her gelen bir öncekini mumla aratmıştır. Gelen gideni aratmıştır. Değişim dediler, yenilenme dediler. Ancak günün sonunda sabit genel başkanlarını bir iç darbeyle siyaset dışına etip yollarına devam ettiler.

"Kılıçdaroğlu'nu iç darbeyle devirdiler"
Bay Kemal güya 13. Cumhurbaşkanı olacaktı. Kılıçdaroğlu'nu iç darbeyle devirdiler. Kılıçdaroğlu, bir anda kendini CHP'nin istenmeyen adamı oldu. 6'lı masa dağıldı. Nerede bu 6'lı masa? Ben 6'lı masadan kimseyi bulamayacaksınız demiştim. Biz çıktığımız yolda aynen yürüyoruz. Burada en büyük hayal kırıklığını CHP'li vatandaşlarımız yaşadı. Partilerine ve siyaset uğruna dair beklentilerini kaybettiklerini görüyoruz. CHP'ye oy veren vatandaşlar umutsuzluk sarmalına sürüklenmektedir. Bu demokrasimiz adına büyük bir tehdittir.

"Bizimle yarışabilecek hiçbir siyasi parti yoktur"
AK Parti ve Cumhur İttifakı olarak hiçbir vatandaşımızın kendisini dışlanmış hissetmesine rıza gösteremeyiz. 43 gün sonra sandıklara gidiyoruz. Sandıklara gümbür gümbür gideceğiz. Gitmemek yok. Durmak yok yola devam. Yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı tek tek anlatarak herkesin oyuna talibim. Muhalefete bakıp umutsuzluğa kapılmayın. Asla alternatifsiz değilsiniz. CHP'nin idarecilerine mecbur ve mahkum değilsiniz. Siyasetten beklentiniz hizmet ve eser görmekse biz buradayız. Bizimle yarışabilecek hiçbir siyasi parti yoktur. 

"Adaylarını yapay zekaya soruyorlar"
31 Mart'ta tüm Türkiye'de çok farklı bir tablo bekliyoruz. Bu seçimlerin muhalefette bir seçim dalgası ortaya çıkaracağına inanıyoruz. Ülkemize şehirlere hizmet etmeyi hedefliyoruz. 

Adaylarını millete değil yapay zekaya soruyorlar.Rize'ye son 21 yılda, toplam 150 milyar tutarında kamu yatırımı yaptık. Laf ola beri gele yok, söyledik mi yaparız ve yapıyoruz. 12 sağlık tesisimizin arsa tedarik aşaması devam ediyor. TOKİ eliyle konutlarımızı tamamladık, sahiplerine verdik. Laf değil icraat. Riskli yapı olarak belirlenen yapıların dönüşümü tamamlandı. Rize'de 5 millet bahçesi projemiz var. Rize Artvin havalimanını tamamladı. Geçtiğimiz yıl yolcu sayısı 1 milyonu aştı. İyidere Lojistik Limanı'nın yapımı sürüyor. Rize'ye toplam 21 milyar tutarında tarımsal hibe ve yatırım desteği verdik.Rize'ye son 21 yılda, toplam 150 milyar tutarında kamu yatırımı yaptık. Laf ola beri gele yok, söyledik mi yaparız ve yapıyoruz. 12 sağlık tesisimizin arsa tedarik aşaması devam ediyor. TOKİ eliyle konutlarımızı tamamladık, sahiplerine verdik. Laf değil icraat... Riskli yapı olarak belirlenen yapıların dönüşümü tamamlandı. Rize'de 5 millet bahçesi projemiz var. Rize Artvin havalimanını tamamladı. Geçtiğimiz yıl yolcu sayısı 1 milyonu aştı. İyidere Lojistik Limanı'nın yapımı sürüyor. Rize'ye toplam 21 milyar tutarında tarımsal hibe ve yatırım desteği verdik. 31 Mart'ta farklı bir tablo bekliyoruz. Bölücü örgütün uzantısıyla DEM'lenenlere bir ders vermeliyiz. Şehir hastanesi tamamlanıyor. (elipshaber.com)

Son Güncelleme: 17.02.2024 17:47
Anahtar Kelimeler:
ErdoğanYapay ZekaAday
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176