İYİ Parti ağır toplarını bir bir kaybediyor

İYİ Parti’den istifa eden MHP Manisa eski Milletvekili Mustafa Enöz ile bir dönem MHP milletvekili adayı da olan Yaşar Coşkun’un, Manisa BŞB Basketbol Takımı’nın FC Porto ile yaptığı karşılaşmada Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile ortak heyecan paylaşarak samimi görüntüler vermesi, siyasetin ağır toplarının eski partilerine dönerek siyasi hayatlarını MHP’de sürdürecekleri yorumuna neden oldu.

06 Ekim 2023 Cuma 16:33
İYİ Parti ağır toplarını bir bir kaybediyor

Manisa BŞB Basketbol Takımı’nın FIBA Europe Cup eleme turunda FC Porto’yla karşılamasını izlemeye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ile İYİ Parti’den istifa ettikten sonra aynı ortamda ortak heyecan paylaşarak samimi görüntüler veren Mustafa Enöz ve Yaşar Coşkun’un yakınlaşması dikkat çekti. MHP 21’inci ve 23’üncü dönem Manisa milletvekilliği görevinde bulunduktan sonra İYİ Parti’nin Manisa kurucuları arasında yeralan Mustafa Enöz ile Manisa TSO başkanlığı ile MASKİ genel müdürlüğü görevlerinde bulunduktan sonra MHP milletvekili adayı olan, ardından İYİ Parti’ye geçen Yaşar Coşkun’un bundan sonra siyasi hayatlarına yeniden MHP’de devam edecekleri konuşuluyor. 

DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Anahtar Kelimeler:
Iyi PartiMhp
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.