Göz altı halkalarının sebebi kötü yerleştirilmiş dolgunuz olabilir

Sosyal medya, göz altı dolgusunu göz altlarını düzeltmek ve koyu halkaları azaltmak için modaya uygun bir çözüm haline getirdi.

11 Ekim 2023 Çarşamba 16:55
Göz altı halkalarının sebebi  kötü yerleştirilmiş dolgunuz olabilir

Ancak Dr. Mikailov, kötü yerleştirilmiş dolgu maddesinin aslında sorunu iyileştirmek yerine daha da kötüleştirebileceği konusunda uyarıyor. "Koyu gölgeleri daha da belirgin hale getirebilir" diye açıklıyor. “Dolgu maddeleri de yer değiştirip iki ila üç yıldan fazla dayanabiliyor” 

Çözüm: Gözyaşı oluğu dolgusunun uygulanması, hem güvenlik nedenleriyle hem de nihai sonuçlar açısından yüksek düzeyde uzmanlık gerektirir. Enjektörünüzü daima inceleyin. Kötü bir dolgu maddesi vakanız varsa, eski dolgu maddesini çözecek ve muhtemelen yeniden enjekte edecek saygın birinden randevu alın.  (elele)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.