Dare Toptan

Saadet ve Gelecek partili milletvekili heyeti Gazze için yola çıktı

İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken Gelecek ve Saadet Partilerinin TBMM Grubundan oluşan milletvekili heyeti Gazze'ye yapılan insani yardım çalışmalarını desteklemek ve yerinde incelemek amacıyla Mısır'a gitti.

03 Kasım 2023 Cuma 08:29
Saadet ve Gelecek partili milletvekili heyeti Gazze için yola çıktı

Sabah saatlerinde Mısır'a gidecek olan Ankara Milletvekili Mesut Doğan, İstanbul Milletvekili Mustafa Kaya, Hatay Milletvekili Necmettin Çalışkan ve Denizli Milletvekili Sema İpek Ün, İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda partililer tarafından uğurladı. Gazze'ye giden heyet adına bir konuşma yapan Ankara Milletvekili Mesut Doğan 25 saatlik Gazze'ye bomba yağdığını 9 binin üzerinde Filistinlinin hayatını kaybettiğini hatırlattı.

ASLINDA TÜM İSLAM ALEMİ BOMBALANIYOR
Doğan, "Saldırılarda 3 bin 760 çocuk hayatı öldü. Bu vahşet bir arada yaşanırken İsrail, tetikçi olarak kullanılan isimler üzerinde farklı algılarda oluşuyor. İsrail diye bir devlet yok ki, İsrail diye işgalci terör devleti var. Oranın sahibi Filistinliler ve Bu halk top yekün ülkelerini savunuyor. Bombalanan sadece Filistin değil aslında tüm İslam alemi bombalanıyor. Aslında tüm Müslümanların onuru bombalanıyor. Biz Gelecek-Saadet TBMM grubu oluşturulan bir heyet olarak buradan Mısır'a ait da Gazze zamanında kaldığı yerden devam ediyor. dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 03.11.2023 09:36
Anahtar Kelimeler:
GazzeGelecekSaadet
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.