Alexander Blessin: Fenerbahçe kaliteli bir oyun sergiledi

Union Saint-Gilloise, UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turunda sahasında Fenerbahçe'ye 3-0 mağlup oldu. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin açıklamalarda bulundu.

08 Mart 2024 Cuma 10:27
Alexander Blessin: Fenerbahçe kaliteli bir oyun sergiledi

Union Saint-Gilloise Teknik Direktörü Alexander Blessin, “Bazen aklımızı kullanmadan oynadık. Fenerbahçe ise kaliteli bir oyun sergiledi. 3 gol yemeği çok fazla. Bu bir deneyim ve bundan sonraki dersleri çıkarmalıyız. Rövanş için sanki bir mucizeye yayılmış gibi konuşuyorsunuz soruyu yöneltirken. Şu anda sonuçlanmayan o. Eğer günün sonucu 0-1 olsa farklı düşünürdüm ama şu an ortada ve bu biz bu durumu kabullenerek önümüzdeki maçlara bakmalıyız” dedi.

Karşılaşmada Fenerbahçe'nin iyi oynadığını söyleyen Alexander Blessin, “Maça iyi başladı, ilk 20 dakikada birçok korner kullandık ve şans yakaladık. Aslında iyi başladı ama sonra Fenerbahçe golünü buldu. Bir sonraki aşamada biz biraz heyecanlandık ve hızlı oynaması gerekiyor. O süreçte hatalar yaptık. Topu kontrol etme hakimiyetimiz azaldı, F.Bahçe bu devrede iyi oynadı. Ardından hakimiyetimiz düzeldi ve bu süreçte orta sahada iyi oynadık. Sonra 2. gol atıldı ve ardından penaltı geldi. Bu süreçte iş çıkışı geçmişti. F.Bahçe doğruyu söylüyor belki bugün iyi bir oyun sergiledi. Bunu kabullenmeliyiz ve önümüzdeki maçlara bakmalıyız” şeklinde konuştu.

“MUCİZEYE İHTİYACIMIZ VARMIŞ GİBİ KONUŞUYORSUNUZ”

Maçta 3 gol yemelerinin çok fazla olduğunu söyleyen Alman teknik adam, “Top kaybımız ilk devrede çok fazla oldu ve top kaybımız git gide artış gösterdi. Bazen aklımızı kullanmadan oynadık. F.Bahçe ise kaliteli bir oyun sergiledi. 3 gol yemeği çok fazla. Bu bir deneyim ve bundan sonraki dersleri çıkarmalıyız. Soruyu yönlendirirken rövanş için sanki bir mucizeye yayılmış durumdaymış gibi konuşuyorsunuz. Şu anda sonuçlanmayan o. Eğer günün sonucu 0-1 olsa farklı düşünürdüm ama şu an ortada ve bu biz bu durumu önümüzdeki maçlara bakmamalıyız” diyerek noktaladı. (DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.