Boksun Nabzı Şehzadeler'de attı

Şehzadeler'in tarihi mekanlarından Kurşunlu Han, Boks Gala Gecesi ile spor ve tarih tutkunlarını buluşturan muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 

26 Ağustos 2023 Cumartesi 21:47
Boksun Nabzı Şehzadeler'de attı

BOKSUN NABZI ŞEHZADELER'DE ATTI

HABER MERKEZİ- Şehzadeler'in tarihi mekanlarından Kurşunlu Han, spor ve tarih tutkunlarını buluşturan muhteşem bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Şehzadeler Belediyesi ile Aslan Spor Kulübü'nün işbirliğiyle gerçekleştirilen Boks Gala Gecesi geceye katılanları büyüledi. 9 karşılaşmanın yapıldığı gecede Türkiye'nin çeşitli illerinden gelen 18 sporcu sıkletlerinde birinci olabilmek için ter döktü. Tarihi Kurşunlu Han'ın atmosferi, sporun heyecanıyla birleşerek unutulmaz anlara sahne oldu. İki kurumun bir araya gelmesiyle ortaya çıkan etkinlik, sporun ve tarihin önemli birleşimine örnek teşkil etti. Gecede Kahramanmaraş, Erzurum, Iğdır, Aydın, İzmir, Sakarya, Yalova, Ankara ve Bilecik gibi Türkiye'nin dört bir yanından gelen boksörler, çekişmeli maçlara imza attı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan gecede halk oyunları ekipleri Ege yöresine ait oyunlar sergiledi.


Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in yanı sıra AK Parti Manisa Milletvekili Ahmet Mücahit Arınç, Manisa Ülkü Ocakları Başkanı Emirhan Sallıtepe, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı İlkcan Durmaz, MHP Yunusemre İlçe Başkanı Bülent Kovanoğlu, Şehzadeler Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Erhan Özel,  Manisa Bitlisliler Derneği Başkanı Cevdet Çiçek, Aslan Spor Kulübü Başkanı Yahya Aslan da sporcuları yalnız bırakmadı. Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik etkinliğin sporun yaygınlaştırılması adına önemine vurgu yaparken, tarihi mekanların kültürel etkinliklerle buluşmasının şehir yaşamına ayrı bir renk kattığını belirtti.  

Başkan Çelik şöyle devam etti; "Şehzadelerimizde yetişen gençlerimiz Türkiye'de birçok derece elde ettiler. Bizi ziyarete geldiler ve biz de gençlerimizi teşvik etmek için onları ödüllendirdik. O esnada böyle bir organizasyon yapsak ne güzel olur diye konuşmuştuk. Bugün bu organizasyonun ilkini gerçekleştiriyoruz.  İnanıyorum ki tüm müslüman aleminin gönlünü ferahlatan Muhammed Ali'nin benzerleri, Cemal Kamacı'nın torunları Şehzadeler ve Türkiye'de daha güçlü yetişecek ve dünyaya ülkemizin adını daha çok duyuracak. Tüm sporcularımıza başarılar diliyor, emeği geçen hocalarımızı da tebrik ediyorum". Unutulmaz anların yaşandığı bu özel gecede sporun ve tarihin buluşması izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı. Gecede genç yetenekler Ömer Faruk Türk, Efe Buruk, Azad Arga, Baran Kırmacı, Gülcan Balandı, Büşra Ulukan, Yiğit Tursun, Faruk Gürkan Dalgıç, Ahmet Bilal Kılıç, Eyüp Baş, Gülseren Demir, Ecrin Yaşamak, Metin Çakır,  Mustafa Bozlakoğlu, Can Polat Bişki, Mert Aybuğa, Muhammet Tayyar Türkoğlu ve Ekrem Erol sıkletlerinde birinci olabilmek için ter döktü.

Anahtar Kelimeler:
şehzadelerBoks
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.