Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden 'Süper Kupa' açıklaması

Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Galatasaray ile F.Bahçe arasında oynanacak olan Süper Kupa Finali'nin, iki takımının da lig ve Avrupa maçlarından dolayı fikstür sıkışıklığının olmaması için nisan ayında yapılmasının planlandığını duyurdu.

19 Şubat 2024 Pazartesi 16:12
Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nden 'Süper Kupa' açıklaması

Konuyla ilgili yapılan açıklamada, "29 Aralık 2023 tarihinde oynanması planlanan Süper Kupa Finali, maç günü Fenerbahçe, Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu'nun ortak kararıyla ileri bir tarihe ertelendi. Süper Kupa Finali'nin, iki takımının da lig ve Avrupa maçlarından takvimi sıkışıklığı olmaması için Nisan ayında yapılması planlanmaktadır. Resmi açıklamalarda ayrıntılı asılsız iddialara itibar göstermeniz" ifadelerine yer verilmiştir. (DHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.