Göztepe'nin kalesi Heliton

1'inci Lig'de deplasmanda Şanlıurfaspor'u 1-0 yenerek Süper Lig yolunda dev bir adım atan Göztepe'de Brezilyalı stoper Heliton defansın kalesi oldu.

13 Mart 2024 Çarşamba 11:28
Göztepe'nin kalesi Heliton

Ara transfer döneminde Bulgaristan'ın CSKA 1948 Sofya takımından gelen 28 yaşındaki futbolcu, kısa sürede gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine dikkat çekti. Savunmada çok kritik müdahalelere imza atan Heliton, hücuma da hareket etti. Özellikle rakiplerde ceza sahasında güçlü olan oyuncu, resmi maçlarda 2 kez topu ağlara gönderdi. Ligde 9 maça çıkan Heliton 721 dakika sürdü.

Heliton'un başarısında savunmada çok iyi bir görüntü sergileyen sarı-kırmızılılar, son 6 müsabakada kalesini gole kapatmayı başardı. Son olarak deplasmanda 1-1 berabere kalınan Çorum FK maçında gol yiyen Göztepe; Altay, Bandırmaspor, Manisa FK, Adanaspor, Boluspor ve Şanlıurfaspor karşılaşmalarında rakiplere neşe yaşatılmadı. Göztepe, gol yemediği 6 maçta sadece 1'inde Manisa FK ile golsüz berabere kalıpla diğer maçları 3'er puanla tamamladı. Öte yandan Şanlıurfaspor maçında sakatlanan orta saha Amhed Ildız'ın cumartesi günü Gürel Aksel Stadı'nda oynanacak Ankara Keçiörengücü maçında forma giyemeyeceği öğrenildi.(DHA)

Anahtar Kelimeler:
HelitonGöztepe
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.