Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı

Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulunması sonrasında tecrübeli hakem hastaneye kaldırılmıştı. Hastanede ifadesi alınan Meler, saldırı anında neler yaşadığını ve Faruk Koca'nın kendisine söylediklerini anlattı.

12 Aralık 2023 Salı 13:41
Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Ankaragücü ile Rizespor karşı karşıya geldi. Eryaman Stadyumu'nda oynanan müsabaka, 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı. Karşılaşmada son düdüğün gelmesinin ardından skandal bir olay yaşandı. Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırıda bulundu.

Koca'dan aldığı darbeyle yere yığılan tecrübeli hakem, bazı kişilerin art arda tekmelerine de maruz kaldı.

Hakem Halil Umut Meler'in ifadesi ortaya çıktı. Meler, hastanede verdiği ifadesinde, "Faruk Koca, tüm hakem arkadaşlarım ile bana 'Sizi bitireceğim' dedi. Bana hitaben, 'Seni öldüreceğim' dedi. Koca'dan ve diğer şahıslardan şikayetçiyim. Uzlaşmak istemiyorum" dedi.

(DHA)

Son Güncelleme: 12.12.2023 14:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.