Manisa BBSK’lı Judocular turnuvaya damga vurdu

Amatör Spor Haftası Ali Atmaca’yı Anma Judo Turnuvası’nda Manisa Büyükşehir Belediyespor Judo Takımı 9 altın, 3 gümüş ve 3 bronz madalya kazanarak takım halinde şampiyon oldu. 

17 Ekim 2023 Salı 14:07
Manisa BBSK’lı Judocular turnuvaya damga vurdu

Manisa Judo İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Amatör Spor Haftası Ali Atmaca’yı Anma Judo Turnuvası Atatürk Spor Salonu’nda yapıldı. Turnuvada mücadele eden Manisa Büyükşehir Belediyespor judo takımı sporcuları, bireysel ve takım halinde kazandıkları derecelerle göz doldurdu. Takım halinde şampiyon olan yeşil-beyazlı judocular, bireysel olarak da 9 altın, 3 gümüş, 3 de bronz madalya kazandı.


Sporcuları kutladı


Turnuvada dereceye giren sporcuları kutlayan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, “Bireysel ve takım sporlarında güzel sonuçlar elde eden yeşil-beyazlı sporcularımız, Manisa sporunu başarıyla temsil ediyor. Bu anlamda şehrimizde düzenlenen turnuvada da, judocularımız başarılı sonuçlar elde etti. Her bir sporcumuzu yürekten kutluyor, başarılarının devamını diliyorum ”dedi.


DARE MEDYA HABER MERKEZİ

Son Güncelleme: 17.10.2023 15:51
Anahtar Kelimeler:
TurnuvaJudoManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176