Manisa FK'da Mary imzayı attı

1'inci Lig'de ara transfer harekatına başlayan Manisa Futbol Kulübü daha önce anlaşmaya vardığı Çaykur Rizespor'dan ayrılan Kamerunlu golcü John Mary'i resmen kadrosuna kattı.

09 Ocak 2024 Salı 11:07
Manisa FK'da Mary imzayı attı

Son 1.5 sezondur Süper Lig'de top koşturup bu yıl yalnız 2 maçta şans bulabilen 30 yaşındaki futbolcunun imza törenine Başkan Mevlüt Aktan katıldı. 
Siyah-beyazlıların sezon sonuna kadar anlaştığı Mary, "Manisa Futbol Kulübü'nün hedeflerini biliyorum. Buraya başarılı olmak için geldim. Gollerimle takımıma en yüksek katkıyı vermek istiyorum. Çok çalışıp sezon sonunda hedefimiz olan Süper Lig’e ulaşacağımıza inanıyorum" dedi. Manisa FK ara transferde daha önce yine Çaykur Rizespor'dan sol bek Alberk Koç'u da almıştı. (DHA)

Son Güncelleme: 09.01.2024 11:21
Anahtar Kelimeler:
MaryManisa Fk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.