Manisa FK'dan rüya gibi başlangıç

Birinci Lig'de deplasmanda Kocaelispor'u 2-0 yenerek sezona başlayan Manisa Futbol Kulübü 3'üncü hafta itibariyle lige müthiş bir giriş yaptı.

27 Ağustos 2023 Pazar 12:54
Manisa FK'dan rüya gibi başlangıç

İkinci hafta evinde Ankara Keçiörengücü ile golsüz berabere kalan siyah-beyazlılar bu hafta ise yine bir deplasman galibiyeti elde etti. Erzurumspor FK'yı 2-1'le geçen Ege ekibi 7 puan toplayıp şimdiden zirve yarışında rakiplere göz dağı verdi. Gelecek hafta sahasında Tuzlaspor'la karşı karşıya gelecek Manisa FK'da teknik direktör Osman Zeki Korkmaz başarılı çizgilerini istikrarlı bir şekilde sürdürmek istediklerini söyledi. Takımının performansından son derece memnun olan Korkmaz, "Ligin başındayız. Daha da iyi durumda olacağımıza inanıyorum" dedi. (DHA)

Son Güncelleme: 27.08.2023 13:32
Anahtar Kelimeler:
Manisa Fk
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.