Manisalı atlet Ankara'dan madalyayla döndü

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram, 88. Büyük Atatürk Koşusu’nda 45-49 yaş grubunda zirvede yer aldı. Ankara’dan madalya ile dönen yeşil beyazlı atlet, başarılarına bir yenisini daha ekledi.

25 Aralık 2023 Pazartesi 11:48
Manisalı atlet Ankara'dan madalyayla döndü

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ankara’ya gelişinin 104’üncü yıldönümü kapsamında düzenlenen 88’inci ‘Büyük Atatürk Koşusu’nda yaklaşık 3 bin koşucu, Dikmen Keklikpınarı’ndan başlayarak yoğun yağış altında Anıttepe güzergahında koştu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un başarılı atleti Ahmet Bayram, 9 kilometrelik parkuru 28 dakika 35 saniyede tamamladı. 45-49 yaş grubunda birinci olan Ahmet Bayram, genel klasmanda 22’nci sırada yer aldı.

Yarış sonunda Ahmet Bayram’a ödülünü Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar takdim etti.

(İGFA)

Son Güncelleme: 25.12.2023 14:37
Anahtar Kelimeler:
AtletAhmet BayramManisa
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner176