Manisalı milli sporcu Cemile Aykoç İtalya yolcusu

2023 yılında İtalya'da yapılacak Avrupa şampiyonasında ülkemizi ve Şehzadeler ilçesini Milli forma ile  temsil etme hakkına sahip olan başarılı sporcu Cemile yolculuğa hazırlanıyor.

16 Ekim 2022 Pazar 21:49
Manisalı milli sporcu Cemile Aykoç İtalya yolcusu

Manisa Muaythai Eğitim Merkezi Sporcusu Cemile Aykoç  bir dizi müsabakalar zinciri sürecinden sonra, 13-14 Ekim 2022 Tarihleri arasında Gaziantep'te gerçekleşen ve Türkiye Muaythai Federasyonu 2022 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Muaythai Süper Ligi 7.Ayak 2.Grup Finali Müsabakalarında Antalya'lı Rakibini de net bir skorla geçererek Şampiyon olmuş, süperlig şampiyonluğu ünvan kemerini Manisa'ya kazandırmıştı.

CEMİLE İTALYA YOLCUSU

2023 yılında İtalya'da yapılacak Avrupa şampiyonasında ülkemizi ve Şehzadeler ilçesini Milli forma ile  temsil etme hakkına sahip olan başarılı sporcu "desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik , İl Spor Müdürümüz Yunus Öztürk, Şehzadeler Belediyesi GSk Başkanı Akif Özer  ve yönetimine yardımcı Antrenörüm İrem Yıldırım'a Ege BYK başkanım Ahmet Demiraslan'a, İl Temsilcim Fatih Özsümer'e teşekkür ederim. " dedi.

Son Güncelleme: 16.10.2022 22:04
Anahtar Kelimeler:
Cemile Aykoç
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.